Avtopreproge za vaš avto

Avtopreproge ali avto tepihi so zelo zelo pomembni pri vsakem delu avtomobila. Avtopreproge preprečijo, da bi se vaša prevozna sredstva umazala in, da bi sijaj tepihov ostal čimdlje časa čist. Izdelujejo jih seveda tudi po Sloveniji kjer so zelo dobra ter uspešna podjetja kakor recimo Gledring. Dobri ter kvalitetni tepihi so poznani po neverjetnih kvalitetah ter dizajnu. Najboljši so takšni, ki se ne uničijo že po kratkem času nakupa. V podjetju Gledring so precej kvalitetni tepihi saj zdržijo zelo dolga potovanja in veliko časa ter preprosto jih je za umiti. Med čiščenjem tepihov vsekakor ne boste rabili vode ali čistilnih potrebščin, saj se čistijo z suhim špricalnikom ali čistilom. Vrhunski pa so zato, ker so prilagojeni za čisto vse letne čase.

Take preproge uporabljajo vse najboljše znamke avtomobilov po svetu. Kot so recimo Audi, BMW, Ford, Jeep, Nissan, Renault, Tesla, Mercedes Benz in še ostale. Kajti avtopreproge ali tepihi iz podjetja Gledring so narejeni iz najbolj kvalitetne gume zato ne oddajajo neprijetnih vonjav. Prav tako, ker so izdelani iz najboljše gume ne drsijo saj so vedno po izdelavi testirani na najboljši način. Podjetje Gledring ima zelo dolgo tradicijo že od leta 1949, zato imajo že izkušnje kako narediti najboljše avtopreproge.

Uporablja se jih lahko povsod v avtu. Kot recimo pri vozniku, sovozniku, potnikih in tudi v prtljažniku. Že prej omenjeno suho čiščenje se uporablja tako, da je eko čistilo narejeno iz vode in ne vsebuje kemikalij ali elementov, ki bi oškodovali vaše vozilo ali okolje. Čistilo je 500 ml in je primerna za več kot petindvajset vsebin čiščenja na avtu. Avtopreproge so prijazne okolju in ljudem. Saj nimajo ostrih robov in kotov zato lahko preprosto odstranite vso umazanijo iz nje. Seveda so tepihi uporabni za celo leto. Na naši strani imate tudi videoposnetke kako se očisti tepih z našim izdelkom.