Da bodi šolarji z veseljem hodili v šolo

Da bi otroci z veseljem hodili v šolo, morajo imeti tudi ustrezno in lepo opremo, saj so le tako lahko vedno pripravljeni, da osvojijo nova znanja. Bags&More posebej za šolarje ponuja ponudbo Šola, v kateri bodo šolarji lahko našli vse kar potrebujejo za veliko šolskih uspehov.

Udobne in funkcionalne šolske torbe

V ponudbi Šola tako lahko najdete široko ponudbo šolskih torb in nahrbtnikov. Ti se razlikujejo v barvi, velikosti in njihovi funkcionalnosti in zberete jih lahko glede na starost vašega otroka ter seveda glede na otrokov okus. Šolske torbe in nahrbtniki v Bags&More ponudbi Šola, imajo veliko prostornino in številne predale. Starejši šolarji lahko kasneje brez težav v nahrbtnik shranijo tudi prenosni računalnik. Seveda so šolski nahrbtniki in torbe oblikovani z mislijo na to, da so polne težkih knjig in učbenikov ter na to, da jih mora nato prenašati otrok. Njihove naramnice in hrbtna stran so tako v večini ergonomsko oblikovani, da je hrbet vašega otroka zavarovan. Prav tako pa je dno šolskih torb navadno trdo ali ojačano z gumo. Večina šolskih torb in nahrbtnikov se zapira na zadrgo, nekatere pa na magnet. Prav tako pa so nekatere torbe opremljene z odsevnimi trakovi, ki skrbijo za vidnost in varnost šolarja v prometu.

Šola

Ker je lahko nošenje šolske torbe v veliko breme otroku, so v ponudbi Šola, ki jo pripravlja Bags&More tudi šolske torbe na kolescih. Imajo namreč dve gumijasti kolesi ter teleskopski ročaj za lažje prevažanje. Na ta način otrok lahko torbo preprost pelje na kolescih in ni je mu je potrebno več nositi. Da pa bodo šolske torbe in nahrbtniki tudi lepi in šolarjem v veselje, obstaja pestra izbira barv in motivov. Za fantke bodo motivi Moto GP-ja najbrž pravo navdušenje, deklice pa lahko izbirajo med številnimi rožnatimi motivi, motivi deklice, in živali. Nekatere torbe so celo v obliki živali, na primer v obliki metuljčka, pande, muck itd..

Raznovrstne peresnice

Ker pa torba v šoli ni vse, boste v Bags&More ponudbi Šola, našli tudi peresnice. Tudi med peresnicami je velika izbira velikosti, manjših ter večjih peresnic. Lahko is izberete svojo poljubno obliko peresnice, z eno ali z dvema zadrgama. Prav tako pa so peresnice različnih barv, potiskov in motivov. Tako si lahko izberete peresnico s karo vzorcem ali pa motivi Moto GP-ja, Pariza, cvetja, živali itd..

Da bodo šolarji dobro pripravljeni

V ponudbi Šola boste našli še vrečke za copate. Tako bodo lahko vaši otroci copate shranili v vrečko in jih prenašali v torbi, brez da bi se umazanija in prah, ki se nabere na copatih raztresel po torbi. Lahko izberete poljubno vrečko za copate, z različnimi motivi in barvami. Enako velja za mape formata A4, ki so nujno potrebne za shranjevane različnih šolskih nalog in obvestil. Pestra pa je tudi ponudba etiket za označevanje zvezkov. Z ljubkimi etiketami boste lahko označili zvezke in jih zelo hitro prepoznali.

Lepa Afna in šola

Lepa Afna je znana slovenska vlogerka. Posebej za šolarje je skrbno oblikovala simpatično serijo peresnic, beležk, etiket, map, zvezkov ter seta pisal. Njene izdelke lahko prav tako najdete v Bags&More ponudbi Šola. Živahnost in energičnost po kateri je znana Lepa Afna se odraža v izbiri roza, mint in lila barve, ki bodo šolarjem popestrile čas, ki ga preživijo v šolskih klopeh, ob tem pa bodo šolarji, predvsem šolarke sledile zadnjim modnim trendom.

Več o šolskih torbah in preostalih šolskih potrebščinah najdete na: https://bagsandmore.si/167-sola.