Industrijska dvižna vrata

Industrijska dvižna vrata so modernega videza in imajo visoko vzdržljivost, ker so narejena po najvišjih standardih. Namenjeni so za poslovne prostore, skladišča, obrate, logistične centre, itd. Še več pa si lahko preberete na www.vrata-zorman.si/industrijska-dvizna-vrata/. Industrijska dvižna vrata so narejene iz panelov, višine od 50 do 60 cm, njihova debelina pa je najmanj 40 mm in so odličen toplotni izolator, možna pa je izbira še debelejših. Vrata vam omogočajo tudi varčevanje z energijo, pri ogrevanju in hlajenju. Narejene so iz pocinkane pločevine, ki ima antikorozijsko lastnost. Vrata imajo na izbiri v veliki barvni paleti, po lestvici RAL, ki vključuje 10 osnovnih barv.

industrijska-dvizna-vrata

V vsa vrata lahko vgradijo osebni prehod, ki omogoča, da ne odpirate vrata in porabite manj energije. Vrata imajo certifikat in ustrezno deklaracijo proizvajalca. Industrijska dvižna vrata imajo dolgo življenjsko dobo, kar do 20.000 ciklov, z rednih vzdrževanjem. Vrata so opremljena z vrhunskim industrijskim pogonom na elektriko, njihovo upravljanje je enostavno, z tipkami ali daljinskim upravljalnikom. Imajo visoko stopnjo varnostnega oprema proti obremenitvi vrat. Vrata lahko ob izpadu elektrike upravljate z ročno, oz. verižno opremo.  Industrijska dvižna vrata imajo vrhunsko kvaliteto, odporne so na veter in vodo. Imajo pa tudi okenska vrata, ki so namenjena predvsem za prostore, v katerih želite imeti veliko svetlobe, odlično se izkažejo v razstavnih prostorih, kjer je zaželena naravna svetloba, ki vam daje občutek udobja in topline. Njihova industrijska dvižna vrata imajo debelino 70 mm, ki omogoča maksimalno izolacijo, ki je potrebna tudi v prehrambeni in predelovalni industriji. Na voljo so dve površini, gladka in reliefna.

Podjetne Vrata Zorman, ima veliko znanja s področja vrat, katere vam lahko izmerijo, in vam svetujejo ob nakupu.

Za kakšna koli vprašanja pa se lahko obrnete na njihovo spletno stran in izpolnite obrazec z povpraševanje, če pa se odločite za nakupa, jih lahko pokličete. Njihove kontakte, pa imate na njihovi spletni stani.