Najhitrejša izdelava transparentov

Pri medijski agenciji Magma Media lahko izdelate komercialne transparente, ki so zelo pomembni, saj z njimi pride do večje prepoznavnosti podjetja. Izdelava transparentov oziroma oglaševanje s transparenti je tudi za predstavitev vašega podjetja, promocija kakšnega dogodka, ki ga organizirate, promocija društva in vabilo na zabavo, koncert in veselico. Nudijo vam hiter in ugoden tisk na kakovostno ceradno platno in tisk transparentov poljubne dimenzije, saj so najboljši in najhitrejši na trgu.

izdelava-transparentov

Izdelava transparentov in tisk

Obveščanje strank in novih uporabnikov o vaših storitvah, izdelkih  je danes zelo pomembno. Z dobrim opravljenim delom zdaj ni več dovolj, potrebno je tudi imeti dobro in kvalitetno promocijo podjetja. Promocija s transparenti je zelo praktična in priročna rešitev za promocijo vsega, kar je zgoraj napisano, s tem se boste predstavili širši publiki. Zato je izdelava transparentov zelo pomembna. Transparenti so lahko iz mash platna ali materiala pvc. Zraven izdelave transparenta lahko nudimo možnost ojačanih robov. To naredimo lahko z varjenjem, rinkanjem in z žepki. Možnosti barv transparentov so modra, bela, rdeča, zelena, temna, svetla, vpadljiva ali nežna barva. Barvo si izberete sami , izbirate lahko med pisano barvno lestvico različnih barv odtenkov in vrst barv. Za velikost in dimenzijo transparentov je izbira vaša. Pri tiskanju lahko izbirate med enostranskim in dvostranskim tiskom in pa tisk transparenta prilagodimo vašim željam. Pri tiskanju tudi poskrbijo za obstojne UV barve ter odpornost proti mehanskim in vremenskim vplivom.

Cena transparentov

Cena za naročila nad 10m2 velja 10€/m2, za manjše kvadrature pa strankam podajo individualno ceno, ki pa je odvisna od zahtevnosti naročila. Za natančno ceno je potrebno oddati povpraševanje. Če pa vas zanima cena za izdelavo in tisk transparentov, pa kliknite na link, ki je zgoraj in vas bo pripeljalo na spletno stran, kjer lahko izpolnite obrazec, kateri vam bo dal več podatkov. Vas zanima izdelava transparentov? Kontaktirajte Magma medio!