Kronplatz v Italiji

Zima bo vsak čas tukaj in nekateri že razmišljajo kam se bodo podali na smučanje. Slovenci so  kar vztrajni smučarji in ogromno jih je takih, ki se vsako leto podajo na zimske počitnice. Čeprav ima Slovenija ogromno lepih smučišč se jih ogromno odpravi raje v tujino. Največ jih obišče Kronplatz v Italiji. Če prvič slišite za to moderno smučišče boste letos morali tja in izkusiti njihove proge. Plan de Corones se pravilno imenuje in vam ponujajo kar 120 kilometrov prog za smučanje. Proge so razdeljene po težavnosti. Nekaj si lahko o samem smučišču tudi preberete na spletni strani.

Kronplatz vam res ponuja vse kar potrebujete za dobro smuko. Tudi samo smučarsko središče, ko ne smučate vam ponuja ogromno za raziskovati. Samo smučarsko središče je tudi za prijeten izlet, ko ne vemo kam se odpraviti v poletnem ali zimskem času. Mogoče ne smučate vsi v družini in na počitnice se sigurno vsi odpravite. Nekateri bodo smučali po enkratnih progah, drugi del družine pa se bo potepal po mestu in raziskoval znamenitosti. Mislim, da se tukaj za vsako dušo nekaj najde, pa če si smučar ali ne.

Kronplatz

Kronplatz

Kronplatz je res idealno središče za izvajanje prijetnih počitnic. Gora je res veličastna, posebej v zimskem času, ko tukaj uredijo smučišča na najboljšem visokem nivoju. Južna Tirolska oziroma del gorovja v Dolomitih je Kronplatz, ki se skriva v Italiji. Kdo pa še danes ni slišal za prekrasno Tirolsko ali Dolomite. Kateri ljubimo gore smo že bili v Dolomitih in smo se lahko prepričali kaj nam ponujajo. Če ste družina, ki rada smuča in še nimate planov kam se letos podati, je to idealna rešitev. Cene, odpiralni čas in koliko prog vam ponuja smučišče najdete vse na spletni strani, ki jo najdete zgoraj. Saj danes vse to ni težko najti na spletnih straneh. Zima bo tukaj in čas je za rezervacije prenočiš, da boste dobili kaj prosto.