Lamelne zavese za vaš dom

Vsi radi preživljamo svoj prosti čas v našem domu, tu lahko odmislimo vse težave iz zunanjega sveta ter se družimo s svojimi najljubšimi. Dom je torej naše zavetje, zato je prav da se v njem počutimo varne, domače in sprejete. Nato imata največji vpliv sama lokacija ter oprema. Vsak posameznik ima drugačen okus, nekaterim je všeč starinski videz drugim pa modernejši, zato je pomembno da svoj dom prilagodimo svojemu okusu.

Če se vaš prednostna izbira modernejši stil, potem vam predlagamo da na svoja okna obesite lamelne zavese. Te bodo vaša okna prijetno okrasila ter prostoru nudile svežino in sodoben videz.

Se pravi lamelne zavese so lep dekorativni dodatek ter izjemno uporabne. Te ločijo notranji svet od zunanjega. Tako nas zunanje dogajanje in svetloba je ovirata. Lamelne zavese pa so najboljše zato, ker vašemu domu pustijo da zadiha. Prepustijo tudi ogromno svetlobe tako da bo vaš dom svetel in topel.

Lamelne zavese so boljše od ostalih dekorativnih izdelkov zaradi njihove izjemne funkcionalnosti, enostavnega vzdrževanja, ogromne izbire in primerne so tudi za alergike. Nudile vam bodo odlično regulacijo svetlobe, zaščito pred bleščanjem svetlobe in enostavno oblikovanje vašega prostora. Priporočena pa so tudi za poslovne prostore.

Mi vam jih toplo priporočamo, saj so lahko vaše po zelo nizki ceni ter kratkem dobavnem roku in z njimi ne boste imeli veliko opravka, saj se te ne umažejo hitro. Pri nakupu lamelnih zaves pa boste imeli tudi možnost večih dimenzij v enem kosu, dolgih regulacijskih vrvic (če jih boste montirali na višja okna).

Če pa jih boste ponesreči zamazali naj vas ne skrbi, saj je njihove čiščenje zelo preprosto. Lamele boste sneli in jih dali v posodo z mlačno vodo in detergentom, nato pa jih boste pustili namakati. Občasno boste malo premešali ampak pazite da jih ne zmečkate, nato pa jih boste z mlačno vodo splahnili, odcedili in nazaj obesili (lahko tudi vlažne).