Odlični leseni nadstreški

Nadstreški so odličen funkcijonalen dodatek k hiši, lahko jih uporabimo kot zaščita za avto pred dežjem, točo in močnim soncem, lahko pa si postavimo nadstrešek za teraso, balkon, pred vhod in tudi na vrtne prostore, tako bodo tej prostori ostali suhi ko bo dež in hladni ko bo močno sonce. Nadstreški so lahko narejeni iz različnih materjalov, leseni nadstreški so zagotovo med najboljšimi saj izgledajo dobro in naravno, zdržijo zelo dolgo časa in ne rjavijo kot železo poleg tega pa se z pravo barvo ali lakom odlično podajo h različnim hišam.

leseni nadstreški

Leseni nadstreški imajo temelje in uporo za streho iz lesa, streha pa je lahko lesena, plastična, iz strešnikov ali pa iz strešnih plošč. Poleg tega pa je lahko streha dvokapna ali pa enokapna. Leseni nadstreški imajo lahko žleb ali pa voda le teče na strani. Nadstreški so lahko zmontirani na zid vaše hiše ali vrtne kolibe lahko pa so samostoječi, več ljudi se odloči za povezane nadstreške, z njimi lahko pridemo do vhoda brez da bi hodili po dežju, saj si nihče ne želi priti domov premočen.

Leseni nadstreški so odlični saj naredijo vaš prostor ki je biv stalno moker ali vroč bolj praktičen. Leseni nadstreški se lahko zelo razlikujejo, pri nakupu lahko izbiramo širino, višino in dolžino nadstreška, barvo materjala, širino in če želimo tudi izrezke temeljev, materjal s katerim bomo prekrili nadstrešek in še nakaj drugi stvari lahko izberemo. Za lesene nadstreške ne potrebujemo veliko vzdrževanja, pravzaprav edino kar je potrebno je mogoče po večih letih ponovno prebarvati les saj se barva zaradi vremena po nekaj letih uniči. Za več informacij o lesenih nadstreških obiščite zgornjo pevezavo kjer lahko vidite tudi različne primere nadstreškov.