Bodite elegantni, tudi ko ste v kuhinji

Ali sanjate o učinkovitem in samostojnem pomivalnem stroju, ki bo hkrati tudi eleganten in udoben za uporabo? Če je temu tako, si lahko omislite kar Mielejev vgradni pomivalni stroj, ki s svojimi pametnimi funkcijami deluje avtonomno, vam pa nudi udobje, predvsem pa je izredno eleganten.

Mielejev vgradni pomivalni stroj ima edinstveno avtomatsko doziranje AutoDos, ki je bilo razvito, kot prvo avtomatsko doziranje na svetu. AutoDos ima integrirano kartušo PowerDisk. Sistem AutoDos deluje izjemno natančno in namesto vas, v najbolj optimalnem trenutku pomivanja, glede na izbran program dozira pralno sredstvo. Ker pralno sredstvo zadostuje za kar 20 procesov pomivanja lahko pozabite na vaš pomivalni stroj in uživate v svobodi.

Nikoli več vas doma ne bo pričakala umazana posoda

Se vam je že zgodilo da ste pozabili zagnati pomivalni stroj, in ko ste se vrnili domov, vas je pričakala umazana posoda? Posebno inteligenten program AutoStart omogoča vgradnemu pomivalnemu stroju Miele, da mu prek aplikacije določite uro začetka delovanja, tudi če niste doma. Ker pa ima tudi sistem AutoDos za avtomatsko doziranje praškastega pomivalnega sredstva v integrirani kartuši, sam dozira pravo količino pomivalnega sredstva ob pravem času. Ko se boste vrnili domov vas bo tako vedno pričakala čista posoda. Ročno doziranje ni več potrebno in tudi nikoli več ne boste pozabili zagnati stroja, saj se bo ta zagnal kar sam.

Hitro do izjemno čiste posode

Imate goro umazane posode in namesto, da bi čakali celo večnost na to, da bo vaš pomivalni stroj končno zaključil s pomivanjem prvega dela umazane posode, na koncu kar sami ročno pomijete preostalo posodo? Če si želite hitrega pomivanja posode, brez čakanja v nedogled, vam Mielejev vgradni pomivalni stroj nudi program QuickPowerWash in tablete UltraTabs. Tablete UltraTabs so izdelane prav za ta program, saj se raztopijo hitreje, zgolj v 2-3 minutah in njihova moč je tako zagotovljena že v samem začetku pomivanja. Tako program v 58 minutah doseže najboljše rezultate pomivanja in sušenja za normalno umazano posodo, prav tako kot kartuša PowerDisk. Pozabite torej na ročno pranje in si zagotovite čisto posodo, hitro in učinkovito.

Tišina v vašem domu

Pomivalni stroj v kuhinji lahko povzroča kar veliko hrupa, kar pa je lahko, ko ste doma zelo nadležno. Mielejev vgradni pomivalni stroj zato, da vas ne bo motil, ko ste doma, pomiva izjemno tiho. Njegova vrednost hrupa znaša od 38 dB(A), kar je tišje od normalnega pogovora. Tako imate zagotovljeno popolno tišino, kar pa ne vpliva na učinkovitost Mielejevega vgradnega pomivalnega stroja, saj ta kljub tihosti dosega neprekosljivo čistočo.

Vgradni pomivalni stroj

Neverjetna eleganca

Morate, ko zapirate in odpirate vrata pomivalnega stroja vedno znova uporabiti silo? Si raje želite elegantnega odpiranja in zapiranja vašega pomivalnega stroja? Mielejev vgradni pomivalni stroj vam zagotavlja eleganco, saj se njegova vrata s sistemom AutoClose avtomatsko in mehko odpirajo in zapirajo, brez kakršnekoli sile. To vam nudi udobje in občutek elegance, saj zadostuje že rahel stik med vrati in strojem in pomivalni stroj se z motornim pogonom samodejno zapre.

Več si preberite na https://www.miele.si/gospodinjski/vgradni-pomivalni-stroji-1532.htm.