Zakaj izbrati solido smart čistilno napravo?

Ste v prenovi vaše hiše ali stanovanja in iščete ugodno rešitev za izdelavo nove čistilne naprave? Čistilne naprave blagovne znamke Solido smart so ene izmed teh, ki ponujajo različne možnosti in kvalitete nove solido smart čistilne naprave. Solido smart čistilno napravo si tako lahko izberete z betonskim ali plastičnim dnom. Za namig sta obe primerne tako za zbiranje in prečiščevanje meteorne vode kot za uporabo solido smart sistema za odpadno kanalizacijsko vodo in blato.

čistilne naprave solido smart

Z najnovejšo tehnologijo vam tako solido smart sistem kakovostno očisti vaš tako imenovani kanalizacijski zbiralnik in v povezavo z cevjo za meteorno vodo spusti prečiščeno tekočino. Z solido smart sistemom pa boste tako precej privarčevali saj z najnovejšo tehnologijo ustvarja precej manjšo količino blata saj z pomočjo čistilnih sistemov in prekatov le to zmanjšuje in pravilno shranjuje. Tako bo cikel za praznjenje med klasično dvo ali tri prekatno cisterno in sistemom solido smart precej daljši. Zelo pomembno je da vasa čistilna naprava deluje tiho in ne moti vas ter okolice med samim delovanjem in to vam sistem solido smart omogoča. Za samo čistilno napravo vam tako nudijo zelo dobro garancijo in tudi morebiten servis njihovega sistema in naprave.

Z uporabo solido smart sistema lahko če le tega uporabljate za zbiranje in čiščenje meteorne vode leto ponovno cirkulira v gospodinjsko uporabo. Svetujemo vam, da sistem prilagodite tako, da se le ta prečiščena voda uporablja za wc kotličke, uporabo pralnih in pomivalnih strojev. Vodo, ki jo uporabljate za pitje in kuhanje uporabljate iz javnega omrežja saj je le ta ustrezno pregledana in prečiščena s pomočjo močnih UV filtrov. Pred nakupom naj tako strokovnjak preveri kakšne možnosti izkopa in ureditve vkopa biološke čistilne naprave obstajajo. Pogovorite se o možnostih nakupa in plačila ter o roku za izvedbo del. Naj vaša okolica ponovno zasije z uporabo kakovostne solido smart čistilne naprave.